fbpx

Via je website tot 3x meer klanten binnenhalen is een peulschil

Je hoeft je website er zelfs niet voor aan te passen. Dankzij deze chatbot steek je een verkoper in je website en haal je er onmiddellijk meer verkoopafspraken en verkopen uit.
Ontdek of we een match zijnMeer informatie

Chatbots zijn vaak niet meer dan een gadget…
maar Kunnen ze ook waarde brengen?

Lees wat klanten schrijven over de samenwerking op
Jessie Dedecker

Oprichter en zaakvoerder, viaKMO.be

Via je website tot 3x meer klanten binnenhalen is een peulschil

Je hoeft je website er zelfs niet voor aan te passen. Dankzij deze chatbot steek je een verkoper in je website en haal je er onmiddellijk meer verkoopafspraken en verkopen uit.
Ontdek of we een match zijnMeer informatie

Chatbots zijn vaak niet meer dan een gadget…
maar Kunnen ze ook waarde brengen?

Lees wat klanten schrijven over de samenwerking op

De homepagina van je website krijgt 80% van alle website bezoekers. Als je weet dat de gemiddelde homepagina van een website gemakkelijk meer dan 50 links bevat dan weet je dat deze bezoekers al snel het bos door de bomen niet meer zien. Het komt er dus op neer om die 80% zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te helpen. Je wil hen duidelijk maken wat je bedrijf voor hen kan betekenen zonder dat ze eerst door de overvloed aan informatie moeten ploegen.

Dankzij een chatbot worden bezoekers van je website op een interactieve manier verder geholpen en geleid naar een afspraak of verkoop. Een conversieverhoging met een factor 3X is hierbij geen uitzondering.

Jessie Dedecker

Oprichter en zaakvoerder, viaKMO.be

Waarom je website niet optimaal KLANTEN BINNENHAALT

Waarom je website niet optimaal KLANTEN BINNENHAALT

Je Website is een dikke Informatiebrochure

Er is ongetwijfeld heel veel energie in je website gekropen om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Toch is en blijft het hoofdzakelijk een informatiebrochure. Op zich niks mis mee maar heel wat bezoekers zien door de bomen het bos niet meer en geraken verlamd door de hoeveelheid aan informatie.

Je website is een kluwen om de weg in te vinden

Door de hoeveelheid aan producten en diensten wordt de navigatie van je website al snel complex voor bezoekers. Hierdoor haken heel wat bezoekers af nog voor ze ontdekt hebben wat jouw bedrijf voor hen kan betekenen.

De ervaring op mobiel is ondermaats
(zelfs als je website er mooi op oogt)

De mobiele versie van je website is een platgeslagen versie van de desktop versie. Alle elementen worden onder elkaar gezet. Hierdoor krijg je hele lange pagina’s en is het moeilijk om de inhoud in een oogopslag te consumeren. De bezoekers van je website moeten letterlijk door de ellenlange pagina’s bladeren op zoek naar de informatie die voor hen relevant is. 

Website bezoekers balen van contactformulieren

Wees eens eerlijk… Als je zelf een website bezoekt hoe vaak vul je een contactformulier in? Bitter weinig hé… minder dan 2% van alle bezoekers vult er één in. Dat komt omdat een contactformulier omslachtig en onduidelijk is. Én als je het al aangedurfd hebt om het in te vullen vertrek je nog niet met het gevoel dat je verder bent geholpen.

waarom je dankzij deze Chatbot MEER KLANTEN uit je website haalt

waarom je dankzij deze Chatbot MEER KLANTEN uit je website haalt

Wat is een Chatbot

Een chatbot helpt de bezoekers van je website via een interactieve chat. Via een geautomatiseerde chat conversatie worden bezoekers verder geholpen zonder dat ze de weg moeten vinden op je website. Bezoekers die je website willen ontdekken kunnen hun gang gaan maar de chatbot is steeds aanwezig om hen verder te helpen.

Afgestemd op de website bezoeker
en wat bij haar top of mind is

De chatbot vertrekt vanuit wie de bezoeker op je website is en wat zijn doelstelling is. Op basis van vragen die de chatbot stelt aan bezoekers reikt ze heel gericht de juiste informatie aan. Op die manier kan ingespeeld worden op de sector en wat bij haar top of mind is om dan heel gericht naar een verkoopafspraak of verkoop geleid worden.

helpt Zowel binnen als buiten kantooruren

Een chatbot helpt de bezoekers van je website dag en nacht efficiënt verder. Op elk uur van de dag en ook in weekends en feestdagen worden de bezoekers van je website verder geholpen. 

Onmiddellijk verdergeholpen

Krijgt je website op piekmomenten veel bezoekers? Met een chatbot worden al deze bezoekers feilloos en zonder wachttijden direct verder geholpen. Mensen kiezen voor bedrijven waar ze gemakkelijk contact mee kunnen maken. Als u vlotter te bereiken bent dan de concurrentie, is de kans groter dat ze u contacteren.

Klantvriendelijk

De vraag is of je je klant gewoon de informatiebrochure gaat geven of er ook een praatje mee doen? Dankzij chatbot technologie kun je samen met de informatiebrochure snel relevante informatie geven zodat men sneller de relevante informatie en waarde van je oplossingen kan laten zien.

3x meer conversie van mobiele gebruikers

Gemiddeld komen meer dan 50% van de bezoekers op je website via mobiele toestellen. Dit zowel in een B2B als B2C context. Wanneer men via een mobiel toestel een website bezoekt is de kans op het invullen van een formulier tot wel 5x lager dan wanneer men via een laptop komt. Apps om berichten te versturen worden veruit het meest gebruikt. Met een chatbot speel je in op deze voorkeur en haal je tot wel 3x meer conversies via mobiele toestellen.

Waarom klanten graag met ons samenwerken 

Waarom klanten graag met ons samenwerken 

Inzicht in je oplossingen en klanten

Sommige van onze klanten hebben zeer technische oplossingen en producten. Wij vertalen jullie oplossingen naadloos naar de meerwaarde voor jullie klanten. Daarnaast geven we er ook een commerciële insteek aan waardoor je chatbot al snel klanten begint binnen te halen.

Geen aanpassingen aan je website nodig

Geen kopzorgen bij de installatie van je chatbot. Je website kan blijven bestaan zoals ze vandaag is. Er hoeven dus geen aanpassingen gemaakt te maken. We zorgen ervoor dat de chatbot naadloos bovenop je website terecht komt.

In vijf dagen gestart

Dankzij onze no-nonsens aanpak starten wij snel uw chatbot op.  Dus geen ellenlange trajecten maar opgezet en gelanceerd binnen de vijf werkdagen.  Op deze manier wordt er zeer snel resultaat geboekt en onnodige kosten vermeden.

Team dat begaan is met jouw resultaat

Bij het configureren van de chatbot houden wij rekening met de doelstelling die vooropgezet is voor je chatbot.

integraties

Wil je graag dat de chatbot integreert met je CRM of andere software. Wij kunnen ervoor zorgen dat de informatie naadloos van de chatbot in je CRM terecht komt.

behapbaar kostenplaatje

Hoewel een chatbot een technisch hoogstandje is hebben wij een oplossing ontwikkeld waar de kost vs. de meerwaarde een positief verhaal is.

Een dienst van