fbpx

Case Study: 939 warme gekwalificieerde leads gegenereerd voor schrijnwerker op één jaar tijd

Deze schrijnwerker nam contact met ons op nadat ze al vruchteloos met meerdere digitale marketing bureau’s hadden samengewerkt. Dankzij onze expertise in digitale marketing werkten we voor hen de meest succesvolle digitale campagne ooit uit.

Meer informatieBel mij op voor een afspraak

Overzicht van de gekwalificeerde prospecten gegenEReerd over 7 toonzalen

Voorbeelden van de gegenereerde prospecten die er
dagelijks binnenlopen

Het enige marketing bureau dat een niet goed geld terug garantie durft geven!

Wij hebben er vertrouwen in dat we ook voor u een stroom aan potentiële klanten kunnen genereren.  Als u niet tevreden bent van onze dienst kunt u tijdens de eerste 30 dagen gewoon de vergoeding terugvragen.

Hoe we een winstgevende leadgeneratie machine voor deze schrijnwerker opgezet hebben

Stap 1: Interview om uw ideale doelgroep te definiëren

Elke succesvolle ondernemer weet dat niet alle klanten gelijkwaardig zijn. Tijdens het intake gesprek bepalen we welke klanten voor u het meest winstgevend zijn. Op basis daarvan definiëren we het ideale klantenprofiel om zodoende de juiste doelgroep te bereiken.

Stap 2: Bepalen van de regio

We bakenen de regio af waarbinnen uw KMO actief is. Op deze manier voorkomen we dat we potentiële klanten genereren die u niet kunt omzetten in effectieve klanten omdat de afstand bv. te groot is. We specifiëren uit welke gemeenten uw potentiële klanten mogen komen of we werken met een straal rondom de vestigingen of toonzalen van uw KMO.

Stap 3: Bepalen van de zoekwoorden om uw ideale doelgroep te bereiken

In deze stap gaan we na via welke zoekwoorden we uw doelgroep best kunnen bereiken. We gaan na welke zoekvolumes er zijn binnen de afgebakende regio af waarbinnen u actief bent. We kiezen zorgvuldig de zoektermen die het meeste potentieel hebben.

Stap 4: Mini-site die klanten overtuigt

Dé succesfactor achter elke succesvolle digitale campagne is een mini-site die erop gericht is bezoekers te overtuigen. Overtuigen betekent dat bezoekers vrijwillig hun gegevens achterlaten met het doel gecontacteerd te worden voor een verkoopsgesprek. Heb je die niet, dan kun je even goed het advertentiebudget weggooien.

Stap 5: Campagnes opvolgen en bijsturen

Het is belangrijk campagnes op te volgen en waar nodig bij te sturen. Dit betekent dat advertentieteksten soms aangepast moeten worden om een bijkomende onderscheidende factor te krijgen enz. De doelstelling van het opvolgen en bijsturen en het aantal gegenereerde leads te optimiseren voor het gespendeerde budget.